Forskjellen mellom Diode Laser og Alexandrite Laser

Laserteknologi har revolusjonert ulike felt, inkludert dermatologi og kosmetisk kirurgi, og gir effektive løsninger for hårfjerning og hudbehandling. Blant de mange typene lasere som brukes, er de to mest populære teknologiene diodelasere og alexandrittlasere. Å forstå forskjellen mellom dem er avgjørende for både utøvere og pasienter som søker de mest passende behandlingsalternativene.
Diode laser:
1. Bølgelengde:Diode lasereopererer typisk ved en bølgelengde på omtrent 800-810 nanometer (nm). Denne bølgelengden absorberes godt av melanin, pigmentet som er ansvarlig for hår- og hudfarge. MNLT diode laser hårfjerningsmaskin oppnår 4-bølgelengder fusjon, så den passer for alle hudfarger.
2. Behandlingsområde: Diodelasere brukes vanligvis på større områder av kroppen, som bena, ryggen og brystet. De kan fjerne hår raskt og effektivt uten å forårsake ubehag. MNLT diode laser hårfjerningsmaskin er utstyrt med et lite 6 mm behandlingshode og et utskiftbart sted i flere størrelser, som kan brukes på hårfjerningsbehandlinger på forskjellige deler av kroppen, noe som gjør det mer praktisk og effektivt.
3. Pulseringsteknologi: Mange moderne diodelasere bruker ulike pulsteknologier (f.eks. kontinuerlig bølge, pulsstabling) for å optimalisere behandlingsresultater og pasientkomfort.

L2

D3
Alexandrite lasere:
1. Bølgelengde:Alexandrite laserehar en litt lengre bølgelengde på 755 nm. Denne bølgelengden retter seg også effektivt mot melanin, noe som gjør den egnet for hårfjerning hos personer med lyse til olivenfargede hudtoner. MNLT Alexandrite Laser bruker dual wavelength-teknologi, 755nm og 1064nm, noe som gjør den egnet for nesten alle hudtoner.
2. Presisjon: Alexandrite-lasere er kjent for sin presisjon og effektivitet når det gjelder målretting mot finere hårsekker. De brukes ofte til å behandle mindre områder som ansiktet, armhulene og bikinilinjen.
3. Hastighet: Disse laserne har en større punktstørrelse og høy repetisjonsfrekvens, noe som muliggjør raske behandlinger, noe som er gunstig for både pasienter og utøvere.
4. Hudkjøling: Alexandrite-lasere inkluderer ofte innebygde hudkjølemekanismer for å minimere ubehag og redusere risikoen for hudskade under behandling. MNLT Alexandrite Laser bruker et flytende nitrogen-kjølesystem for å gi pasienter muligheten til å oppleve komfortabel og smertefri hårfjerningsbehandling.

måneskinn (6)

 

Alexandrite-laser-阿里-02 Alexandrite-laser-阿里-02 Alexandrite-laser-阿里-05

Hovedforskjeller:
Bølgelengdeforskjeller: Hovedforskjellen er bølgelengden: 800-810 nm for diodelasere og 755 nm for alexandrite lasere.
Hudegnethet: Diodelasere er tryggere for lyse til middels hudtoner, mens alexandrite-lasere kan brukes for lyse til olivenfargede hudtoner.
Behandlingsområde: Diodelasere fungerer godt på større kroppsområder, mens alexandrite-lasere er ideelle for mindre, mer presise områder.
Hastighet og effektivitet: Alexandrite-lasere er generelt raskere på grunn av deres større punktstørrelse og høyere repetisjonsfrekvens.
Som konklusjon gir både diodelasere og alexandrite-lasere effektive løsninger for hårfjerning og hudbehandling, og hver laser har sine egne fordeler basert på bølgelengde, hudtypekompatibilitet og behandlingsområdestørrelse. Shandongmoonlight har 18 års erfaring innen produksjon og salg av skjønnhetsmaskiner, og kan tilby skjønnhetsmaskiner med en rekke funksjoner og kraftkonfigurasjoner for skjønnhetssalonger og forhandlere. Vennligst legg igjen en melding for å få fabrikkpriser.


Innleggstid: Jul-01-2024