Diode Laser Hårfjerningsmaskin Eksportør

Hva er diode laser hårfjerning?
Diode laser hårfjerning er en innovativ behandling designet for å fjerne uønsket hår fra kroppen. Dette hårfjerningssystemet bruker pulser av laserenergi for å målrette hårsekken direkte og deaktivere videre vekst. Mens de fleste laserhårfjerningsbehandlinger fungerer best for tykke, mørke hårtyper, er diodesystemet annerledes. Diodebehandling er unik fordi den kan behandle selv de letteste, fineste hårene.

AI-diode-laser-hårfjerning
Fordelene med diode laser hårfjerning
Hårfjerning med diodelaser er populært fordi det gir en rekke fordeler, inkludert følgende:
Glattere hud
Langsiktig hårfjerning
Ingen misfarging av huden
Fungerer på fine, lyse hår
Den kan også brukes på forskjellige områder av kroppen, inkludert:
Ansikt
Ben
Underarmene
Bikini linje
Kiste
Tilbake
Våpen
Ører
Kunder elsker også enkelheten til diodeprosedyren. Dette er en poliklinisk kosmetisk behandling som lar deg reise hjem så snart økten er ferdig. Det kreves ingen nedetid og ingen gjenopprettingsprosess involvert med hårfjerning med diodelaser.

治疗场景-1 治疗场景-2

Hvordan fungerer hårfjerning med diodelaser?

Hårfjerning med diodelaser bruker avansert laserteknologi for å ødelegge og deaktivere aktive hårsekker uansett hvor du har uønsket hår. Under prosedyren sendes raske pulser av laserenergi ut fra en håndholdt enhet og synker dypt inn i huden for å direkte målrette mot hårsekkene. Laseren varmer opp follikkelen til en temperatur der den ikke kan overleve og deaktiverer follikkelen permanent for å forhindre videre vekst. Hårfjerning med diodelaser er en ikke-invasiv, ikke-kirurgisk behandling. Dette betyr at det ikke krever anestesi, snitt eller suturer, og det forårsaker ikke arrdannelse. Pasienter kan reise hjem etter behandlingsøkten og gjenoppta normal aktivitet. Den eneste anbefalingen er å unngå andre former for hårfjerning i løpet av denne tiden, inkludert barbering og voksing.

L2详情-07 L2详情-08 L2详情-09

Hvor lang tid tar en diodeøkt?
Hver pasient er unik og har sine egne estetiske mål. Dette betyr at varigheten av en diode laser hårfjerning økt vil variere fra klient til klient. Lengden på økten vil avhenge helt av området som behandles og størrelsen på området. Pasienter med flere, store områder å behandle kan ha en time lang sesjon, mens pasienter med ett lite behandlingsområde kan være inn og ut innen 20 minutter.
Trenger jeg flere diodeøkter for å se resultater?
Hårfjerning med diodelaser retter seg mot hårsekken mens den er i det aktive stadiet av vekstsyklusen. Dette stadiet skjer til forskjellige tider for hvert hårstrå, noe som betyr at du trenger flere økter for å se fullstendige resultater.
Det nøyaktige antallet økter vil være forskjellig for hver pasient, men de fleste ser ønsket resultat med fire til seks økter. Vi kan finne ut hvor mange økter du sannsynligvis trenger under den første konsultasjonen.
Er hårfjerning med diodelaser permanent?
Hvis du mottar et tilstrekkelig antall behandlinger for din hårtype, bør hårfjerning med diodelaser gi permanente resultater. Dette betyr at du kan slutte å barbere og vokse for godt!

støvfritt verksted

 

证书

fabrikk

Shandongmoonlight er den største leverandøren av hårfjerningsmaskiner for diodelaser i Kina. Vi har et internasjonalt standardisert støvfritt produksjonsverksted. Alle skjønnhetsmaskiner er sertifisert etter relevante internasjonale standarder og sendes etter streng kvalitetskontroll. Vi tilbyr rask levering og logistikktjenester slik at du kan bruke skjønnhetsmaskiner raskere.

Samtidig gir vår hårfjerningsmaskin for diodelaser deg en 2-års garanti og 24-timers eksklusiv ettersalgsservice. Alle samarbeidende kunder kan nyte gratis opplæring og støttende produktinformasjon og teknisk støtte. I tillegg, hvis du har et behov, kan vi også designe en tilpasset logo for deg gratis for å forbedre merkevarebildet til skjønnhetssalongen.


Innleggstid: 13. august 2024