Konfigurasjonsoppgradering!Endospheres terapimaskinen realiserer tre håndtak som fungerer samtidig!

Vi gleder oss til å dele med deg det i 2024, med den utholdende innsatsen til vårt FoU-team, vårtendospheres terapi maskinhar fullført en innovativ oppgradering med tre håndtak som jobber samtidig!Imidlertid har andre valser på markedet for øyeblikket maksimalt to håndtak som fungerer sammen, eller til og med bare ett håndtak.De tre håndtakene som fungerer samtidig gjør at du kan behandle ulike kroppsdeler av pasienten samtidig, noe som forbedrer behandlingseffektiviteten og -effekten betraktelig, og forbedrer brukeropplevelsen!

måneskinn-滚轴详情_01

indre ball rulle maskin spot størrelse
Hva er endosfæreterapi?
Endosfæreterapi er basert på prinsippet om kompressiv mikrovibrasjon, som gir en pulserende, rytmisk effekt på vev ved å overføre lavfrekvente vibrasjoner i området 36 til 34 8Hz.Telefonen består av en sylinder som 50 kuler (kroppsgrep) og 72 kuler (ansiktsgrep) er montert i, plassert i et honningkakemønster med spesifikke tettheter og diametre.Metoden utføres ved å bruke et håndstykke valgt i henhold til ønsket behandlingsområde.Påføringstid, frekvens og trykk er tre faktorer som bestemmer intensiteten av behandlingen, som kan brukes basert på den kliniske statusen til en spesifikk pasient.Rotasjonsretningen og trykket som brukes sikrer at mikrokompresjon leveres til vevet.Frekvens (målbar som endringer i sylinderhastighet) skaper mikrovibrasjoner.

indre-ball-rulle-maskiner måneskinn-滚轴详情_08
Endosfæreterapi Hvordan fungerer terapi?
1. Dreneringseffekt: Den vibrasjonspumpeeffekten som produseres av Endospheres-apparatet stimulerer lymfesystemet, som igjen fremmer alle hudceller til å rense og gi næring, og fjerne giftstoffer fra kroppen.
2. Muskelaktivitet: Den komprimerende effekten på musklene oppmuntrer dem til å trene.Dette lar blodsirkulasjonen pumpe mer effektivt, og bidrar til å styrke musklene i det behandlede området.
3. Vaskulær effekt: Både kompresjons- og vibrasjonseffekter vil gi dyp stimulering av blodkar og metabolske nivåer.Som et resultat gjennomgår vevet stimulering, og produserer en "vaskulær trening" som forbedrer mikrosirkulasjonssystemet.
4. Omorganiser rotasjonen og vibrasjonen til silikonkulen for å stimulere stamceller til helbredelse.Resultatet er en reduksjon i hudoverflatens krusninger som er typiske for cellulitter.
5. Smertestillende effekt: Kompresjonsmikrovibrasjon og pulserende og rytmiske effekter på mekanoreseptorer kan redusere eller eliminere smerte i løpet av kort tid.Aktivering av reseptoren forbedrer oksygeneringen, og reduserer dermed vevsbetennelse, både for ubehagelig cellulitter og lymfødem.De smertestillende effektene av Ednospheres-enheter har blitt brukt med hell i rehabilitering og idrettsmedisin.

måneskinn-滚轴详情_03 måneskinn-滚轴详情_06
Indikasjoner for kroppsbehandling:
– Overflødig kroppsvekt
- Cellulitt på problemområder (rumpe, hofter, mage, ben, armer)
– Dårlig sirkulasjon av venøst ​​blod
– Redusert muskeltonus eller muskelspasmer
– Slappet eller hoven hud
Indikasjoner for ansiktsbehandling:
• Glatter ut rynker
•Løfter kinnene
•Plumper leppene
•Former ansiktskonturene
•Justerer huden
•Slapper av ansiktsuttrykksmusklene
Maskinen er også utstyrt med et EMS-håndtak, som bruker transdermal elektroporering og virker på porene, som åpnes av ansiktsbehandlingen.Dette gjør at 90 % av det valgte produktet kan nå de dypere lagene av huden.
•Reduserte poser under øynene
•Eliminerte mørke ringer
•Jevne hudfarge
•Aktivert cellulær metabolisme
•Dyp næring av huden
•Toning muskel

endosfæreterapi

måneskinn-滚轴详情_04 måneskinn-滚轴详情_05

Trykkvisning


Innleggstid: 10-apr-2024