Skader hårfjerning med laser kroppen din?

Hårfjerning med diodelaser er en hårfjerningsmetode som har blitt foretrukket av skjønnhetssøkere de siste årene.Hårfjerning med diodelaser er mindre smertefullt, operasjonen er praktisk, og den kan oppnå formålet med permanent hårfjerning, slik at skjønnhetselskere ikke lenger trenger å bekymre seg for hårproblemer.Men selv om hårfjerning med diodelaser er en permanent hårfjerningsteknologi, kan den ikke fjernes på én gang.Så, hvor mange ganger tar det å fjerne hår med diodelaser for å fjerne håret fullstendig?

Sopran Ice Platinum

Den nåværende behandlingen for hårfjerning med diodelaser kan ikke fullstendig ødelegge alle hårsekkene på en gang, men en langsom, begrenset og selektiv ødeleggelse.

bilde 7

Hårvekst er generelt delt inn i vekstfase, catagen fase og hvilefase.Hår i vekstfasen inneholder mest melanin og er ekstremt følsomt for laserlys;mens hår i catagen- og hvilefasen ikke absorberer laserenergi.Derfor, under behandlingen av diodelaserhårfjerning, kan laseren bare fungere etter at disse hårene går inn i vekstfasen, så laserhårfjerning krever flere behandlinger for å oppnå åpenbare resultater.

feil sopran titan (3)

Basert på de forskjellige vekstsyklusene til hår i forskjellige deler, er tidsintervallet mellom hver laser hårfjerning behandling også forskjellig.For eksempel er den hvilende perioden med hodehår relativt kort, med et intervall på ca. 1 måned;hvileperioden for hår på stammen og lemmene er relativt lang, med et intervall på ca. 2 måneder.

feil sopran titan (2)

Under normale omstendigheter er intervallet mellom hver kur med diodelaserhårfjerning ca. 4-8 uker, og neste diodelaserhårfjerningsbehandling kan bare gjøres etter at nytt hår vokser ut.Ulike individer, forskjellige deler og forskjellige hår har forskjellige tider og intervaller for laserhårfjerningsbehandlinger.Generelt, etter 3-5 behandlinger, kan alle pasienter oppnå permanent hårtap.Selv om det er en liten mengde regenerering, er det regenererte håret tynnere, kortere og lettere enn det opprinnelige håret.


Innleggstid: 21. november 2022