I hvilken sesong er Diode Laser Hair Removal Machine?Hva bør jeg være oppmerksom på etter DIODE LASER Hårfjerningsmaskin?

1. Hva er fordelene med Diode Laser Hårfjerningsmaskin?

1. DIODE LASER Hårfjerningsmaskin vil ikke skade normalt hudvev, hovedsakelig for hårsekkene melanin.

2. Diode Laser Hair Removal Machine er veldig rask, skader kroppen med en liten skade, vil ikke ha noen smerte, og det vil ikke påvirke pasientens daglige liv og arbeid.

3. Diode Laser Hair Removal Machine kan få håret på operasjonsstedet til å miste evnen til å vokse og spille en god hårfjerningseffekt.Er Diode Laser Hårfjerningsmaskin?

DIODE LASER Hårfjerningsmaskin forårsaker ikke skade på kroppen, fordi dens bølgelengde er selektiv.For tiden er bølgelengden som vanligvis brukes av mennesker 755-810 nm.Dette er en ikke-elektrisk liggende stråle som ikke forårsaker skade på kroppen.

feil sopran titan (3)

Huden på menneskekroppen er et relativt lett-transmitterende vev.Under laseren er huden som et tynt lag med glass.Fordi håret inneholder en stor mengde melanin, kan laserens energi omdannes til varme, og dermed øke temperaturen på hårsekkene, og dermed ødelegge den normale driften av hårsekkene.

I denne perioden vil ikke huden bli skadet, fordi den ikke vil absorbere for mye laser, og heller ikke absorbere for mye energi.Dessuten er plasseringen av huden ved siden av hårsekkene, men på forskjellige steder, så etter aldri skjedd, vil Diode Laser Hair Removal Machine påvirke in vitro av huden.Derfor er det en veldig sikker måte å bruke Diode Laser Hair Removal Machine-teknologi.

For det andre, hvorfor er vinteren en god årstid?

DIODE LASER Hårfjerningsmaskin er ikke til engangsbruk og må velges i henhold til antall hår.Energien til laserutstyr kan bare forårsake skade på de langsiktige hårsekkene, og har ingen effekt på tilbaketrekningen og den statiske perioden.For å fjerne hår helt, må laserbehandling utføres etter at de går inn i vekstperioden.

Diode Laser Hair Removal Machines totale tid er relatert til antall hårfjerning.De fleste en gang i måneden, vanligvis 3-6 ganger.Derfor tar Diode Laser Hair Removal Machine generelt 6 måneder, det vil si at håret vil falle helt av etter et halvt år.Så jeg begynte å fjerne hår om vinteren, og det var bare huden etter hårfjerning om sommeren!

feil sopran titan (1)

For det tredje, hva er fordelene med Diode Laser Hair Removal Machine?

For det første kan vinter Diode Laser Hair Removal Machine redusere sollys

Som vi alle vet, prøv å unngå sterke ultrafiolette stråler etter hårfjerning.Under høy temperatur må du bruke korte ermer og shorts når du er varm.Men om vinteren kan hårfjerning effektivt forhindre høy temperatur og ultrafiolette stråler, og kan bedre beskytte huden din.

For det andre er det lettere å absorbere lysenergi, og effekten er bedre

Om vinteren er huden sjelden påvirket av ultrafiolette stråler, og fargen på huden og håret er svært forskjellig.Under Diode Laser Hair Removal Machine vil alle kaloriene bli absorbert av hårsekkene, noe som kan maksimere effekten av hårfjerning.

For det fjerde, "varmen" av laser vil bake den menneskelige huden?

Under normale omstendigheter vil ikke laseren som "slår over fjellene" forårsake skade på huden din.Men hvis laserenergien er for høy, parametrene ikke er egnet, den lokale avkjølingen er utilstrekkelig, eller huden er solrik før Diode Laser Hair Removal Machine, eller på grunn av dens egen kroppsbygning, kan erytem, ​​blemmer og pigmentering oppstå .

5. Påvirker laser hårfjerning?

Åpningen av de små svettekjertlene er ikke i hårsekkene, og formålet med DIODE LASER Hårfjerningsmaskinen er å rense hårsekkene uten å skade svettekjertlene, så det vil ikke påvirke kroppens stoffskifte og svette.

I tillegg er talgkjertelen svært nær talgkjertelen når Diode Laser Hair Removal Machine utsettes for talgkjertlene.Men ingen melanin i talgkjertelen vil ikke bli ødelagt, men det vil bli stimulert av den høye temperaturen i håret.Denne situasjonen er også en fordel.

Det er grunnen til at talgkjertler er de mest sannsynlige for å forårsake bønnebønner, fordi talgkjertler inneholder en stor mengde bakterier.Diode Laser Hair Removal Machine kan regulere sekresjonen av talgkjertler.Derfor vokser opp og huden er mer øm.

Six, Diode Laser Hair Removal Machine kan det forårsake follikulitt?

Kan være.Dette er forårsaket av spytthevelsen i hårsekkrøret for å blokkere hårsekkene.Generelt bør Diode Laser Hair Removal Machine være oppmerksom på å holde huden ren og kløe.Under veiledning av en lege kan du bruke jod eller antibiotikakrem, som kan gjenopprettes fullt ut innen to uker.

7. Hva bør jeg være oppmerksom på etter DIODE LASER HÅRFJERNING Maskin?

1. Etter Diode Laser Hair Removal Machine, vil det være en brennende situasjon.Du kan bruke isposer til lokale kalde kompresser, vanligvis kan du bruke i 10-15 minutter.

2. Hold operasjonsområdet rent og tørt etter operasjonen.Du kan ikke bruke hendene til å gni operasjonsstedet for å unngå lokal kontakt med vann.

3. Vær oppmerksom på solbeskyttelse i dagliglivet for å forhindre lokal pigmentering i huden.

4. Ikke spis krydret og irriterende mat, unngå å forårsake lokal betennelse og påvirke rehabiliteringen.

5. Fuktighetsgivende og solbeskyttelse kan utføres lokalt, og aloe gel kan brukes lokalt for å fremme hudheling.

6, stedet hvor hårfjerning skal holdes rent, ikke svette på grunn av alvorlige aktiviteter, som forårsaker lokale infeksjoner.

7. Ikke bruk vaske- og hudpleieprodukter med sterk irritasjon.

Sopran Ice Platinum


Innleggstid: 12. desember 2022