Avslører kunnskapen om vinterhårfjerning som 90 % av skjønnhetssalongene ikke kjenner

Innen medisinsk skjønnhet blir hårfjerning med laser mer og mer populært blant unge mennesker.Julen nærmer seg, og mange skjønnhetssalonger tror at hårfjerningsprosjekter har gått inn i lavsesongen.Det folk flest ikke vet er imidlertid at vinteren er den beste tiden for hårfjerning med laser.
Hvorfor vinteren er best for hårfjerning:
Om vinteren har huden vår mindre eksponering for sollys, noe som betyr mindre sjanse for solbrenthet eller misfarging av huden etter behandling.I tillegg reduseres melaninproduksjonen om vinteren, noe som gjør hårfjerning med laser mer effektiv.Derfor er det ofte behov for færre behandlinger om vinteren enn om sommeren for å oppnå permanent hårfjerning.

hårfjerning
Forholdsregler for hårfjerning om vinteren:
– Beskytt huden din: Selv om vintersolen kan virke svakere, kan den likevel forårsake skade.Etter hårfjerningsoperasjon om vinteren, må du bruke solkrem under utendørsaktiviteter.
- Fukt: Kaldt vær kan tørke ut huden din, så fukt regelmessig for å holde huden sunn og forhindre potensielle komplikasjoner fra laserbehandlinger.
- Pleie etter behandling: Følg nøye etterbehandlingsinstruksjonene fra salongen din for å sikre optimale resultater og minimere potensielle bivirkninger.

Derfor, for skjønnhetssalonger, er ikke vinteren lavsesongen for hårfjerningsprosjekter.For å ønske julen velkommen og takke våre nye og gamle kunder som alltid har gitt oss støtte og anerkjennelse, har vi lansert en spesiell kampanje på skjønnhetsutstyr.Hvis du er interessert i produktene våre, legg igjen en melding nå for å få rabatt!

001

002


Innleggstid: 29. november 2023