Hvilke faktorer bestemmer ytelsen til en hårfjerningsmaskin med diodelaser?

Effektiviteten til laserhårfjerningsprosessen avhenger direkte av laseren!Alle våre lasere bruker USA Coherent laser.Coherent er anerkjent for sine avanserte laserteknologier og komponenter, og det faktum at laserne brukes i rombaserte applikasjoner antyder deres pålitelighet og presisjon.
Coherent støtter rombaserte applikasjoner med et bredt spekter av komponenter som fungerer vellykket i et miljø der det ikke er sjanse for en ny sjanse. Koherent optikk, belegg, lasere, krystaller og fibre er utplassert overalt fra Hubble-romteleskopet til New Horizons romfartøy og utover.
Shandong Moonlight Electronics sine laserhårfjerningsmaskiner bruker alle American Coherent lasere. Kan sende ut lys 200 millioner ganger – vi er foran alle hårfjerningsmaskiner med diodelaser!

Suksessen til hårfjerning med laser avhenger selvfølgelig også av følgende faktorer:
Bølgelengde: Ulike bølgelengder retter seg mot melanin i hårsekkene og har forskjellige effekter.Å velge riktig bølgelengde for hårfjerning er avgjørende.Maskinen vår kombinerer fordelene med 4 bølgelengder og er effektiv for alle hudtoner og hudtyper.
Kjøleeffekt: Den utmerkede kjøleeffekten bidrar ikke bare til å forlenge levetiden til maskinen, men bidrar også til å øke komforten og opplevelsen av pasientens behandlingsprosess.Maskinen vår bruker kompressor + stor kjøleribbe til kjøling, som kan redusere temperaturen med 3-4°C på ett minutt.Sørg for at pasienten nesten ikke føler smerte under behandlingen.
Kundestyringssystem: Vi bruker innovativt AI intelligent teknologi på diode laser hårfjerningsmaskiner.Maskinens eget kundestyringssystem kan lagre mer enn 50 000 brukerdata, noe som i stor grad forbedrer effektiviteten til skjønnhetsbehandlinger.
Håndtak med koblet skjerm: Håndtaket har en fargeberøringsskjerm som kan kobles til hovedskjermen.Terapeuten kan justere behandlingsparametrene gjennom håndtaket når som helst uten å bevege seg frem og tilbake.

Diode Laser Hårfjerningsmaskin

laser

bar Kundebehandling

hud- og hårdetektor link Tips

detalj Tilbehør

D3-宣传册(1)_23 D3-宣传册(1)_20 fabrikk


Innleggstid: Jan-22-2024